Maak kans op 15.000 punten met #TolunaMusic

Beste leden,

De zomer is bijna hier en hoe kun je dat beter vieren dan met goede muziek! Van buitenconcerten tot het geluid lekker hard zetten in je auto, muziek is overal! We zien graag foto’s van concerten, dansers, bands, alles dat gerelateerd is aan muziek! Laat ons jouw foto’s zien en neem deel aan onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaMusic! Zoals altijd zullen er twee winnaars bekend worden gemaakt die 15.000 punten zullen winnen – één geselecteerd van Instagram en de andere van Twitter.

 

Om deel te nemen, simpelweg:

  • Volg @Toluna op Instagram of Twitter, afhankelijk van welk platform je deel wilt nemen
  • Selecteer een foto die is gerelateerd aan muziek en upload het op Twitter of Instagram
  • Tag je foto met de hashtag #TolunaMusic
  • Op zowel Twitter als Instagram moet je @Toluna volgen om in aanmerking te komen

Deze wedstrijd is exclusief voor Twitter en Instagram. Je moet je foto tussen 1 juni en 30 juni plaatsen om deel te nemen.

We zijn ook trots om de winnaars aan te kondigen van de vorige wedstrijd #TolunaFood! Uit de honderden inzendingen is erindrownwolves gekozen uit de Instagram inzendingen, DeborahChalala was gekozen uit de Twitter inzendingen. Ze zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

 

Veel geluk aan de mensen die mee gaan doen aan #TolunaMusic! We kijken uit naar je inzendingen.

Zie je op de website, Instagram of Twitter

Het Toluna Team

*Regels: Winnaars zullen willekeurig worden gekozen op 8 juli 2017 om 17:00 EST en moeten aan de voorwaarden van het spel voldoen. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om er een te maken om zijn punten te kunnen ontvangen. De winnaars zullen worden gecontacteerd op hun Instagram of Twitter inzending dat ze hebben gewonnen. Berichten mogen geen inhoud hebben die obsceen, beledigend, bedreigend, kwetsend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreuk maken op de privacy van een ander zijn. Toluna heeft het recht om alle berichten op inhoud te controleren en bonus punten te achterhouden van een gebruiker als die een van de bovenstaande regels schendt.

%d bloggers liken dit: