#WijVragen | Hoe heeft het Corona-virus het consumentengedrag beïnvloed?

Dag Tolunezen,

Terwijl de hele wereld zich richt op de huidige uitbraak van het coronavirus, hebben wij ons gericht op het in kaart brengen van de mensen in de getroffen landen – waardoor we inzicht krijgen in de manier waarop dit virus het dagelijks leven over de hele wereld verstoort.

We verzamelden enkele zeer interessante en onthullende gegevens van 4000 respondenten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Brazilië, Italië, Spanje, Duitsland en Polen. Je kunt alle resultaten vinden in de bovenstaande video!

Wat vooral fascinerend was, is dat, hoewel 47% zich ernstig zorgen maakte over de situatie, niet veel influencers de drang voelden om te beginnen met de uitgaven voor beschermende producten.

En jij? Zijn jouw uitgaven voor preventieve en beschermende producten gestegen?

Wat vind je van de resultaten die we hebben verzameld?

Beïnvloed je wereld,

Toluna Team

%d bloggers liken dit: