Winnaars Wekelijkse Loterij – Week 35

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 35ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

Buezzje DE-DE
lynneandbradley EN-AU
Foodfanlives EN-GB
weno EN-IE
D9882557 EN-IN
a11y_joy EN-SG
Amvaeh1986 EN-US
philidam2 EN-ZA
kiwwi ES-CL
gidrialamas ES-ES
estefania35 ES-MX
Laijeni FI-FI
Pascalou13090 FR-FR
Emcsike HU-HU
vala2018 IT-IT
カンリ3931 JA-JP
woestijnroos NL-BE
goofy4all NL-NL
1peso PL-PL
jujunet PT-PT
Shiva24 SV-SE
teesija TH-TH
tarikuzun TR-TR
j.law EN-PH
CathrineT88 NO-NO

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:,

%d bloggers liken dit: