Winnaars Wekelijkse Loterij – week 34

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 34ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

karamsara AR-MA
msse2020 AR-SA
ellsep DA-DK
fesi14 DE-CH
mabo2108 DE-DE
D9165579 EL-GR
RC_816 EN-AU
dragondack EN-CA
CathHMN EN-GB
fire3651 EN-NZ
hunnyubuns EN-US
tormentadelcampo ES-AR
Stefy0412 ES-ES
Toreco ES-PE
Pomeline FR-FR
broukas ID-ID
LauraF. IT-IT
soorisan KO-KR
welkom123 NL-BE
ericakuipers NL-NL
Коала15 RU-RU
monteann TH-TH
asli01 TR-TR
Nicholaslikkiu ZH-HK
TynaHoulik CZ-CZ

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:,

%d bloggers liken dit: