Winnaars Wekelijkse Loterij – Week 33

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 33ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

elis.w CS-CZ
loxa2286 CT-TW
verena1704 DE-AT
Cruss DE-DE
kimmyhay31 EN-AU
pettrie92 EN-GB
A5906865 EN-IN
mellzaaah2009 EN-NZ
quik_silvez EN-SG
KarlitaJ EN-US
tracybartko EN-US
marcosoberst ES-AR
julic041 ES-CO
CHEDEACB ES-ES
rorodriguezro ES-MX
OMESSINCU FR-FR
kittitruck IT-IT
nagato1 JA-JP
sofeahana90 MS-MY
hega71 NL-BE
Moossie NL-NL
Katarynka80 PL-PL
raissi PT-BR
เมฆินทร์ TH-TH
surveymartin ZH-HK

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:, ,

%d bloggers liken dit: