Winnaars Wekelijkse Loterij – Week 32

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 32ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

basimshahin AR-SA
moneypenny59 DE-DE
Cakelover07 EN-AU
BigOreo EN-CA
kingzz EN-GB
HikmaUna EN-NZ
cookiespng EN-SG
NP❤ EN-US
mabel_pugliese ES-AR
Catarecha ES-ES
Alejandra1989 ES-MX
chaska. FR-BE
merlok62 FR-CH
BISOTTI FR-FR
ahmadmj ID-ID
yolainy IT-IT
chikuwa0217 JA-JP
assbhn2 KO-KR
hidayahaffandi24 MS-MY
Borias NL-NL
estrambolico PT-BR
yanying ZH-CN
linmeishuan ZH-HK
RACHID1979 FR-MA
yksuarez ES-CO

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:, ,

%d bloggers liken dit: