Winnaars Wekelijke Loterij – Week 31

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 31ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

akitoterrier DE-DE
Lipgloss86 EN-AU
kenjamesh EN-GB
BubamaraMaya EN-IE
VickeyKapoor EN-IN
gvillagara EN-PH
bzurahsan EN-SG
izzy555 EN-US
ybotha65 EN-ZA
midagapro ES-CL
pauedlc ES-ES
B2152013 ES-MX
tijuke FI-FI
faysienne FR-FR
《Niel》 HU-HU
fragolavale IT-IT
あさみんみんちゃん JA-JP
bert.janssens NL-BE
Irene36 NL-NL
groserox3 PL-PL
qUim64 PT-PT
Hardedude SV-SE
keerati4411 TH-TH
MehmetNaciblk99 TR-TR
TRUDEAU123 FR-CA

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:, ,

%d bloggers liken dit: