Geniet van de lente met Toluna!

Lente is er dan eindelijk en daarmee ook de drang om naar buiten te gaan.

Toluna wil ervoor zorgen dat jij alles hebt om maximaal van dit heerlijke weer te genieten!

Dit is waarom Toluna deze lente-producten lanceert. Ga naar buiten en geniet van het prachtige weer en de geur & kleur van de lente!

  • Als jij van plan bent om een road trip the doen, is er niet handiger in jouw auto dan deze mobiele telefoonhouder. Je hoeft je geen zorgen te maken of je de navigatie instructies wel goed volgt, want je kunt rustig je handen aan het stuur houden terwijl jouw mobiele telefoon de richting geeft!

Car_Mount_Toluna

  • Als jij een spontaan type bent, dan raden wij de tandenborstel set van Toluna aan! De reisuitvoering zorgt ervoor dat het perfect in elke tas past. Dit kun je combineren met het bagageslot. Hiermee houd je jouw eigendommen veilig in grote menigten & dubieuze hostels!

 

  • Voor de sport fanatiekelingen hebben wij twee praktische mobiele telefoon hoesjes: een sportarmband zodat je kunt hardlopen op het ritme van jouw favoriete muziek & een waterproef hoesje die er voor zorgt dat er geen water bij jouw telefoon komt!
  • En ten slotte kun je jouw perfect Toluna profielfoto maken met deze ‘selfie-ready’ kit. Deze Toluna make-up kwasten & het Toluna spiegeltje met borstel zullen ervoor zorgen dat jij waar je ook bent er perfect uitziet voor een fotoshoot!

Ga naar de beloningspagina en verkrijg jouw Toluna goodies nu!

Blijf jouw wereld beïnvloeden!

Toluna Team

%d bloggers liken dit: