Winnaars Wekelijkse Loterij – Week 29

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 28ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

rumanoval CS-CZ
梅子0857 CT-TW
kellner1 DE-AT
captaingunnar DE-DE
jaysblueaus EN-AU
vivlett EN-GB
style4ashna EN-IN
cherries11 EN-NZ
roninbushido EN-SG
pdnr EN-US
vklucy05 EN-US
argm2205 ES-AR
javivaser ES-CO
bcueje ES-ES
Beremonty ES-MX
lolo8206 FR-BE
gudule FR-FR
vickycap IT-IT
BIGBADBOSS JA-JP
chyh2233 KO-KR
along1993 MS-MY
isha1975 NL-NL
anna_kowalska22 PL-PL
junicleinascimento PT-BR
emilycpt72 ZH-HK

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:, ,

%d bloggers liken dit: