Winnaars Wekelijkse Loterij – Week 26

Hallo allemaal,
We kunnen de winnaars van de Wekelijkse Loterij weer bekend maken, voor de 26ste week. Doe met ons mee en feliciteer de volgende winnaars, die allemaal 100 EUR hebben gewonnen!

abdualmajed AR-SA
s2543op CT-TW
Meliax DA-DK
jol.la DE-CH
pueppi09.07 DE-DE
flashaki EL-GR
Lsteer EN-AU
vroom0407 EN-CA
Bernadettexo EN-GB
annie3 EN-NZ
sheryls436 EN-US
juanjosemaldon ES-AR
Helytras ES-ES
Miguelherry ES-PE
décafeïné FR-FR
isami212 ID-ID
manuelabelli58 IT-IT
ミッキーピンク JA-JP
aledma03 KO-KR
sofie1981 NL-BE
RoSHaNa NL-NL
olushka RU-RU
zaferyaks TR-TR
tarhrout AR-MA
alice216 CT-TW

*Om kans te maken moet je tenminste 1 enquete zijn gestart in de afgelopen 14 dagen EN minstens 1 content hebben geplaatst in de afgelopen 7 dagen (wij zien onderwerpen, polls, battles, thumb it en meningen als content). Je moet ook een geldig PayPal adres hebben op je profiel. Succes voor volgende week! Om een kans te hebben om te winnen moet je simpelweg actief zijn op Toluna. Ook moet je een profielfoto in je account hebben. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de loterij door op de beloningspagina, om er zo zeker van te zijn dat je kans maakt om te winnen. Je kan een ticket krijgen in het beloningscentrum of door mee te doen aan enquetes. Om meer te lezen kijk je op: https://nlblog.toluna.com/2017/10/06/wekelijkse-loterij-toluna/
Veel succes!

Tags:, , , ,

%d bloggers liken dit: