Ga voor GOUD, maak enquêtes als een Olympische pro!

Hallo beïnvloeders,

Ben jij al klaar voor de Olympische winterspelen? Het is een fantastisch evenement waar mensen en landen samen komen en het beste van het beste vieren op het gebied van sport!

600_mid_nl

Wij vinden dat onze community net zo goed is; dus lanceren wij vandaag de Olympische enquête winterspelen. Wat het beste is, is dat meedoen heel makkelijk is en dat je kan eindigen met wel 20.000 bonus punten!

Op je plaatsen, klaar, GA VOOR GOUD!
Tussen 8 en 25 Februari moet je simpelweg enquêtes afmaken zoals je dat normaal ook doet en dan op 26 Februari wordt je beloond met een van de drie Toluna Olympische enquête winterspelen medailles, als je op het scorebord staat.

Eerste plaats – Goude medaille – 20.000 punten
Tweede plaats – Zilvere medaille – 15.000 punten
Derde plaats – Bronze medaille – 10.000 punten

Omdat wij willen dat je gemotiveerd en op de hoogte blijft zullen we 3 scorebord updates plaatsen gedurende de campagne. Zorg dat je ze bekijkt (ze zullen worden geplaatst via het officiele Tolunateam account) en zie of jij in de top staat, of jij bijna gaat winnen, of dat je ver voor ligt in de wedstrijd!

Maak enquêtes als een Olympische pro!
Veel succes!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: