Toluna Wedstrijd #TolunaNature

Hallo Members,

Fijne Oktober! We komen langzaam dichterbij het einde van 2017 en hoe beter te vieren dan door het vieren van de wereld om ons heen. Wij willen jullie prachtige natuur foto’s zien, van je achteruin, het park, of zelf van een echte jungle! Alles! Laat ons een foto zien van natuur en doe mee aan onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd #TolunaNature!
Zoals altijd, zullen er twee winnaars zijn die 15,000 punten mee naar huis krijgen – een geselecteerd van Instagram en de andere geselcteerd van Twitter.

OctoberNature_NL.jpg

Om mee te doen, moet je simpelweg:
@Toluna volgen op Instagram of Twitter, dit hangt af op welk platform je met de wedstrijd meedoet
• Selecteer een natuur foto en upload het naar Twitter of Instagram
• Tag je foto met de hastag #TolunaNature
• Op zowel Twitter als Instagram, moet je @Toluna volgen om verkiesbaar te zijn

Deze is exclusief op Twitter en Instagram. Je moet je foto plaatsen tussen 1 Oktober en 21 Oktober om mee te doen.
En wij zijn blij om de winnaars aan te kondigen van #TolunaColor! Uit honderden of leuke inzendingen, is a_lexan_dre geselecteerd van Instagram en a_lexan_dre is geselecteerd uit de Twitter inzendingen. Zij zullen beiden 15,000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

Veel success voor degene die meedoen aan #TolunaNature! Wij kijken uit jullie inzendingen te zien.

We zien jullie snel op de site, Instagram of Twitter

Het Toluna Team

*Promotie regels: Winnaars zullen willekeurig worden geselcteerd op 8 November 2017 om 5pm EST en zij moeten de regels voor de wedstrijd volgen. De member moet een account op Toluna.com hebben of moet bereid zijn een account aan te maken om de punten te ontvangen. De winnaar zal ingelicht worden via hun Instagram of Twitter inzending. Posts mogen geen taal bevatten die wordt gezien als obsceen, beledigend, bedreigend, intimiderend, laterlijk, onjuist, misleidend of een inbreuk op iemand anders zijn privacy. Toluna houdt alle rechten om alle posts te bekijken voor content en zal bonus punten inhouden voor iedere gebruiker die zich niet aan de bovenstaande regels houdt.

%d bloggers liken dit: