Giftie Games

Hallo iedereen,

Helaas, komen alle leuke dingen tot een einde, en heeft Toluna besloten dat het tijd is om ons Giftie programma te sluiten. Echter, kijken wij niet met verdriet maar met enthousiasme naar de nieuwe dingen die er aan komen!

Om de verwijdering van de Gifties uit het beloningscentrum te vieren, komen we met een klein spelletje waarvan we hopen dat jullie het leuk vinden 🙂

Door de gehele maand September, zullen de Gifties langzaam gedeactiveerd worden. Elke keer dat een groepje Gifties gedeactiveerd wordt, zal het Toluna Team een onderwerp plaatsen om jullie uit te nodigen om de verwijdere Gifties te noemen. Als je ze allemaal goed benoemd, zal je een van de 10 winnaars zijn, blijf op de hoogte, sinds een nieuw onderwerp ieder moment kan openen!

Dus, wat zullen jullie winnen?

Voor ieder onderwerp, zullen 10 willekeurige members 1000 punten verdienen. Bovenop die punten, zullen aan het einde van de maand, de 3 members die het meeste goed hebben benoemd een verassings prijs ontvangen!

Het eerste onderwerp zal geplaatst worden op dinsdag 5 September. Volg het Toluna Team en hou een oog op je notificaties!

*Deze wedstrijd start op 5 September en eindigt op 2 Oktober. De winnaars zullen gecontacteerd en aangekondigd worden tijdens de eerste week van Oktober.

gifties-fb

%d bloggers liken dit: