#TolunaColor Wedstrijd!

Hallo Members,

Wij kunnen niet geloven dat het al September is! De zomer is officieel voorbij en we moeten weer terug naar school en werk! Laten we de maand iets oplichten door onze favoriete kleuren wedstrijd! We willen jullie ‘’terug naar school’’ outfits zien, jullie kleurrijke lunch…echt alles! Laat ons je foto zien van kleur en betreed onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaColor! Zoals altijd, zullen er twee winnaars zijn wie beide 15,000 punten mee naar huis mogen nemen – één geselecteerd van Instagram en één geselecteerd van Twitter.

kleurenwedstrijd

Om mee te doen moet je simpelweg:

  • @Toluna volgen op Instagram of Twitter, afhankelijk vanuit welk platform je meedoet
  • Selecteer een foto met kleur en upload het naar Twitter of Instagram
  • Tag je foto met de hastag #TolunaColor
  • Op zowel Twitter als Instagram,moet je @Toluna volgen om in aamerking te komen

Dit is een exclusieve wedstrijd op Instagram & Twitter. Je moet je foto plaatsen tussen 1 September en 30 September om mee te doen.

En we zijn trots om de winnaars van de #TolunaGetaway aan te kondigen! Van honderden of leuke inzendingen is h_goods gekozen uit de Instagram inzendingen en julia_loves_it uit de Twitter inzendingen. Zij zullen beiden 15,000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

Veel success voor de gene die meedoen aan #TolunaColor! We kijken er naar uit om jullie inzendingen te zien. We zien jullie snel op de site, Instagram of Twitter

Het Toluna Team

*Promotie regels: De winnaars zullen willekeurig geselcteerd worden op 8 Oktober 2017 om 5 uur in de middag EST en je moet de regels van de wedstrijd volgen. De winnaar moet een account hebben op Toluna.com of moet bereid zijn om een account te starten om de punten te ontvangen. De winnaar zal via Twitter of Instagram op de hoogte worden gesteld van hun winst. Berichten mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigend, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onjuist, misleidend of beschadigend voor iemand privacy is. Toluna behoudt zich het recht op inzage van alle posten voor de inhoud en weigert bonuspunten voor elke gebruiker die de bovenstaande regels overtreed.

%d bloggers liken dit: