Juli wedstrijd #TolunaSummer

Hallo leden,

De zomer is hier en daarom willen we dit vieren met een zomer wedstrijd! We willen zien hoe jij van je zomer geniet, van dagen aan het strand tot gelukkige uren in de tuin na het werk. We willen foto’s zien dat jullie van de zomer genieten! Laat ons je zomer foto’s zien en doe mee aan de nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaSummer! Zoals altijd zullen er twee winnaars zijn die 15.000 punten mee naar huis nemen – één geselecteerd uit de Instagram inzendingen en de andere uit de Twitter inzendingen.

tolunasummer

Om mee te doen, simpelweg:

  • @Toluna volgen op Instagram of Twitter, afhankelijk vanaf welk platform je deel wilt nemen.
  • Selecteer een foto die is gerelateerd aan de zomer, upload het op Twitter of Instagram.
  • Tag je foto met de hashtag #TolunaSummer
  • Op zowel Twitter als Instagram, moet je @Toluna volgen om verkiesbaar te zijn

Deze wedstrijd is exclusief voor Instagram & Twitter . Je moet je foto tussen 1 juli en 31 juli plaatsen om deel te kunnen nemen.

We zijn ook blij om de winnaars van #TolunaMusic bekend te maken! Uit de honderden rockende deelnames, werd susit04 geselecteerd uit de Instagram inzendingen en CariCheAnne uit de Twitter inzendingen. Zij zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

Veel geluk aan degenen die mee gaan doen aan #TolunaSummer! We kijken uit naar jullie inzendingen.

Zie je op de website, Instagram of Twitter

Het Toluna Team

 

* Regels: Winnaars zullen willekeurig worden gekozen op 8 augustus 2017 om 17:00 EST en moeten voldoen aan de regels van de wedstrijd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of bereid zijn om een account te maken om de punten in ontvangst te nemen. De winnaar zal op de hoogte worden gesteld op Twitter of Instagram van de winst. Berichten mogen geen taal bevatten dat obsceen, beledigend, bedreigend, lastig, lasterlijk, onwaar of misleidend is of iemand anders zijn privacy schendt. Toluna behoudt het recht om alle berichten te bekijken op de inhoud en de bonuspunten in te trekken van elk lid die zich niet aan bovenstaande regels houdt.

%d bloggers liken dit: