Winnaars Verhaaltjestijd!

Een groot aantal mensen hadden deze week deelgenomen aan verhaaltjestijd, erg leuk om te zien! De verhalen waren allemaal even leuk om te lezen, maar toch moeten er twee winnaars worden uitgekozen.

Je kunt alle verhalen hier nog eens nalezen:
https://nl.toluna.com/opinions/3236499/Verhaaltjestijd-het-gekste-dat-je-ooit-hebt-gedaan

Dit keer roep ik als winnaars uit: IVV091965 en fietsmiep! Gefeliciteerd, jullie krijgen 5000 punten bijgeschreven.

De twee winnende verhaaltjes kun je hier nog eens lezen:

IVV091965:
Nadat ik veel te laat binnenkwam op mijn werk, reageerde geen enkele collega verbaasd. Ze wisten, dat er die ochtend weer een gigantische file op de A16 bij de Moerdijkbrug was. Nadat ik hen verteld had wat ik onderweg had moeten doen, rolden ze zowat onder tafel van het lachen.
Ik ging om half 7 via de A17 richting mijn werk. Om kwart voor 7 stond ik al muurvast. Het duurde en duurde en de klok tikte verder. Rond half 8 voelde ik al de eerste kriebels, maar toen ik om half 9 nog steeds in de file stond wilde ik toch echt wel naar de wc. Toen om kwart over 9 de auto’s eindelijk langzaam gingen rijden, wist ik van gekte niet meer hoe ik het nog moest ophouden. Er zat niks anders meer op: vlak voor de afslag naar Zwijndrecht reed ik mijn auto in de vluchtstrook. Auto na auto reed voorbij, maar het interesseerde me niks. Aan de bijrijderskant deed ik beide portieren wagenwijd open en ging letterlijk met de billen bloot.

Fietsmiep:
Het gekste wat ik ooit gedaan heb , is mezelf omgekleed op een verlaten station .
We gingen op fietsvakantie met de nachttrein, op de fiets in fietskleding 25 km naar treinstation Emmerich, We waren er ruim van te voren, want stel dat je een lekke band krijgt. Zaten we daar in ons fietstenue. Geen toilet op dit primitieve station, en eigenlijk wilden we wel onze andere kleding weer aan. Even rond gekeken, geen camera’s zo te zien, dus broek uit, snel ondergoed en korte broek aan.
Tegenwoordig hangen overal camara”s, dan doe ik dat toch minder snel
We hebben het er nog wel eens over, stel dat er wel camera’s hingen (die wij niet gezien hebben), nou ja dan hoop ik dat degen die die beelden zag, genoten heeft ha ha ha….

3e3771fa-0d66-416b-b46a-02f6ae3351a5_x365

%d bloggers liken dit: