Maak kans op 15.000 punten met #TolunaFood

Hallo leden,

Wat is iets waar iedereen een favoriet van heeft? Eten! Wij wilen foto’s zien van jouw favoriete eten, jouw kunstwerken uit de keuken of iets anders voedsel gerelateerd! Laat ons je heerlijke voedsel zien en doe mee aan onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaFood! Zoals altijd zullen er twee winnaars zijn die elk 15.000 punten mee naar huis nemen – een gekozen op Instagram en de andere op Twitter.

food

 

Doe de volgende dingen om mee te doen:

  • Volg @Toluna op Instagram en Twitter, afhankelijk van het platform waarvan je deelneemt
  • Selecteer een foto van je eten en upload het op Twitter of Instagram
  • Tag je foto met de hashtag #TolunaFood
  • Op zowel Twitter als Instagram, moet je @Toluna volgen om in aanmerking te komen

Deze wedstrijd is exclusief voor Twitter en Instagram. Je moet je foto plaatsen tussen 1 mei en 31 mei om deel te kunnen nemen.

En we zijn blij om de winnaars van #TolunaLovesPets bekend te maken! Uit honderden inzendingen was robisupy uitgekozen uit de Instagram inzendingen en tujati55 uit de Twitter inzendingen. Zij zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

pets1pets2

 

Veel succes aan degenen die mee gaan doen aan de #TolunaFood! We kijken er naar uit om je inzendingen te zien.

Zie je snel op de website, Instagram of Twitter.

Het Toluna Team

 

*Regels: Winnaars zullen willekeurig worden gekozen op 8 juni 2017 om 17:00 EST en moeten aan de voorwaarden van het spel voldoen. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om er een te maken om zijn punten te kunnen ontvangen. De winnaars zullen worden gecontacteerd op hun Instagram of Twitter inzending dat ze hebben gewonnen. Berichten mogen geen inhoud hebben die obsceen, beledigend, bedreigend, kwetsend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreuk maken op de privacy van een ander zijn. Toluna heeft het recht om alle berichten op inhoud te controleren en bonus punten te achterhouden van een gebruiker als die een van de bovenstaande regels schendt.

%d bloggers liken dit: