Doe mee aan onze #TolunaLovesPets wedstrijd!

Huisdieren laten ons lachen. Van onze goudvis tot aan onze hond, huisdieren komen in vele vormen en maten. Laat ons jullie huisdier zien en doe mee aan onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaLovesPets! Zoals altijd zullen er twee winnaars zijn, die elk 15.000 punten zullen verdienen – een gekozen op Instagram en de andere gekozen op Twitter.

AprilPets_EN

Om mee te doen:
• Volg @Toluna op Instagram of Twitter, afhankelijk van het platform waaraan je wilt deelnemen
• Selecteer een foto van je huisdier, upload het op Twitter of Instagram.
• Tag je foto met de hashtag #TolunaLovesPets
• Op zowel Instagram en Twitter, moet je @Toluna volgen om deel te kunnen nemen

Deze wedstrijd is exclusief voor Instagram & Twitter. Je moet je foto tussen 1 april en 30 april plaatsen om mee te doen.

En we zijn trots om de winnaars van de #TolunaFamily2 bekend te maken! Tussen de honderden deelnemers, was mpbern78 geselecteerd uit de Instagram inzendingen en mimilinda1978 uit de Twitter inzendingen. Zij zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

Veel succes aan degene die mee gaan doen aan #TolunaLovesPets! We kijken uit naar jouw inzending!

Zie je snel op de website, Instagram of Twitter

Het Toluna Team

*Regels: Winnaars zullen willekeurig worden gekozen op 8 mei 2017 om 17:00 EST en moeten aan de voorwaarden van het spel voldoen. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om er een te maken om zijn punten te kunnen ontvangen. Punten zullen 5 dagen na de bekendmaking van de winnaars worden toegevoegd aan het account en zullen direct aan het account worden toegevoegd. De winnaars zullen worden gecontacteerd op hun Instagram of Twitter inzending dat ze hebben gewonnen. Berichten mogen geen inhoud hebben die obsceen, beledigend, bedreigend, kwetsend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreuk maken op de privacy van een ander zijn. Toluna heeft het recht om alle berichten op inhoud te controleren en bonus punten te achterhouden van een gebruiker als die een van de bovenstaande regels schendt.

%d bloggers liken dit: