Aankondiging van de nieuwe Toluna Driemaandelijkse Loterij: Bose Koptelefoon

header-bose

Beste leden,

Met groot plezier kondigen wij de start aan van onze nieuwe driemaandelijkse loterij. Deze keer hebben wij de geluidswerende Bose QuietComfort koptelefoon. Doordat de koptelefoon draadloos is kun je zonder problemen los gaan!

Wij zullen 7 winnaars kiezen! Van deze 7 zullen er 6 willekeurig worden gekozen en de deelnemer met de meeste loten zal worden gekozen als de 7de winnaar van dit evenement.

Om deel te nemen kun je 1000 punten inleveren voor een lot (het aantal loten is niet gelimiteerd). Om in aanmerking te komen moeten de deelnemers een profielfoto hebben en moeten ze een actief lid zijn, dit betekent (maar is niet gelimiteerd tot) het maken of deelnemen in een onderwerp of in een poll in de drie maanden voorafgaand aan de trekking.

De wedstrijd begon op 20 Januari en zal tot 20 April duren.

Om meer te weten te komen kun je de regels hier lezen.

Terwijl de winnaars van de Bose QuietComfort koptelefoon nog niet bekend zijn gemaakt, kun je de winnaars van de iPhone 7 hier zien:

winners-iphone7

Zie je op de website,

Toluna Team

 

 

*Tien tweede plaatsen zullen ook worden getrokken in het geval dat een van de winnaars niet verschijnt.

De winnaars zullen worden gecontacteerd door Toluna en zullen twee weken hebben om de prijs te accepteren. Toluna SAS heeft het recht de prijs te veranderen zonder kennisgeving. Als dit het geval is, zal de prijs dezelfde waarde hebben als de oorspronkelijke prijs.

De wedstrijd is open voor al onze mobiele app gebruikers en is niet geassocieerd, georganiseerd, gesponsord of geadministreerd door Apple of Google.

%d bloggers liken dit: