Win 15.000 punten – Laat ons je seizoen zien!

Beste leden,

Laat ons je seizoen zien! Wat voor weer is het in Nederland? Laat het ons zien in onze nieuwste Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaSeasons2! Er zullen twee winnaars worden gekozen die beiden 15.000 punten winnen – de ene geselecteerd van Instagram, de ander van Twitter.

tolunaseasons.png

Meedoen? Doe dan het volgende:

  • Volg @Toluna op Instagram of Twitter, dit hangt af vanaf welk platform je mee wilt doen.
  • Selecteer je foto van je dessert en upload het op Twitter of Instagram!
  • Tag je foto met de hashtag #TolunaSeasons2
  • Je moet @Toluna volgen op Twitter of Instagram (dit hangt af vanaf welk platform je mee wilt doen) om mee te kunnen doen met de wedstrijd.

 

De wedstrijd is exclusief op Twitter en Instagram en de foto moet tussen 1 juni en 30 juni geplaatst worden om mee te doen.

des1 des2

We zijn blij om de winnaars van de wedstrijd #TolunaDessert aan te kondigen! Uit de honderden inzendingen zijn @laura1976forever   (Instagram winnaar) en @mittcano (Twitter winnaar) geselecteerd. Zij zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

Zie je snel op de website, Instagram of Twitter,

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 30 juni, 2016 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: