Valentijnsdag Herinneringen Wedstrijd!

Hi Leden,

Omdat het bijna Valentijnsdag is, hebben wij besloten een nieuwe wedstrijd hierover te starten!

De bedoeling is dat u een topic aanmaakt over uw meest memorabele Valentijnsdag! Deel uw romantische, grappige of favoriete Valentijns herinnering en maak kans op punten en gratis virtuele Gifties!

valentijns contest.png

 

Om mee te doen:

  • Maak een topic tussen 1 en 12 februari over uw meest memorabele Valentijnsdag*
  • De titel van de topic moet beginnen met de woorden: ‘’Toluna Valentijn:….’’ om officieel mee te doen.
  • U moet een afbeelding toevoegen die relevant is voor uw thema.
  • Promoot uw content! Zorg dat uw Toluna vrienden voor u stemmen (reageren op uw topic) voor 12 februari!

Nu weet u de regels, maar wat kunt u winnen?

Alle geldige deelnemers ontvangen 1.000 bonussen voor het meedoen, met kans op prijzen van 10.000 punten, 8.000 punten en 5.000 punten voor de leden met de 3 populairste topics.

En dat is niet alles! Als een speciale bonus, worden 20 leden willekeurig gekozen om een van onze exclusieve virtuele Valentijns Gifties te ontvangen!

Dus log in en doe nu mee!

Veel succes,

Het Toluna Team

*Wedstrijd Regels: Open voor Nederland en Belgie. 1 topic per person. De titel moet beginnen met ‘’Toluna Valentijn’’ om officieel mee te doen, en moet een relevante afbeelding bevatten. De inzending moet niet later dan 12 februari, 2016 zijn gemaakt. Leden kunnen maximaal 11.000 punten winnen, 1000 punten worden per inzending overgeschreven, met bonussen van 10.000, 8.000 en 5.000 punten die later in de maand worden overgeschreven aan de 3 leden met de meeste en positiefste reacties op hun content. Er zullen GEEN punten worden uitgedeeld voor polls, battles of duimen, deze topic is uitsluitend voor onderwerpen. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: