Deel Jouw Vrienden met ons en doe mee om 15.000 punten te winnen!

Beste leden,

Laat ons je vriend(en) zien! Neem een selfie met je bestie (dier of mens) and doe dee met onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaFriends! Zoals altijd zullen er 2 winnaars zijn die elk de 15.000 punten wint – een winnaar via Instagram en een winnaar via Twitter.

Featured image

Meedoen? Doe dan het volgende:

  • Volg @Toluna op Instagram of Twitter, dit hangt af vanaf welk platform je mee wilt doen.
  • Selecteer je foto met je vriend(en) en upload het op Twitter of Instagram!
  • Tag je foto met de hashtag #TolunaFriends
  • Je moet @Toluna volgen op Twitter of Instagram (dit hangt af vanaf welk platform je mee wilt doen) om mee te kunnen doen met de wedstrijd.

De wedstrijd is exclusief op Twitter en Instagram en de foto moet tussen 1 september en 30 september geplaatst worden.

Featured imageFeatured image

We zijn blij om de winnaars van de wedstrijd #TolunaTravel aan te kondigen! Uit de honderden inzendingen zijn @flysilviafly  (Instagram winnaar) en  @conleo54 (Twitter winnaar) geselecteerd. Zij zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

Succes voor de gene die mee zullen doen met #TolunaFriends! We kijken uit naar jullie inzendingen.

Zie je snel op de website, Instagram of Twitter,

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 8 oktober 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: