Wij feliciteren onze 1 Miljoen Punten Winnaars!

Beste leden,

Tussen mei en augustus hebben wij onze leden over de hele wereld uitgenodigd om mee te doen aan onze exclusieve lotterij om kans te maken op 1 miljoen punten!

Featured image

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen en we zijn blij om de 10 winnaars bekend te maken!

Onze felicitaties gaan uit naar:

Featured image

Ook willen we Batman25  bedanken voor zijn/haar geweldige feedback:

Ik zou graag iedereen bij Toluna willen bedanken omdat ze mij laten deelnemen aan vele goede en stimulerende enquêtes. Toen ik vannochtend mijn e-mail checkte en ik las dat ik een van de 10 winnaars was van de 1 miljoen puten was ik erg verrast en blij. Mijn 25ste verjaardag staat om de hoek en wat een geweldig cadeau heb ik al gekregen.. Ik waardeer het Toluna Team en vind hun prestaties erg goed. Veel andere enquête websites waarmee ik ervaring heb zijn zo-zo maar elke keer dat ik de Toluna website open is een andere ervaring voor mij. Bedankt dat jullie mij deze mooie ervaringen geven.  

Schroom niet om langs te gaan bij onze winnaars’ profielen om ze te feliciteren! Onze volgende lotterij wordt binnenkort bekend gemaakt, blijf dus in de buurt!

Tot snel,
Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: