Laat Ons Je Vakantie Momenten Zien En Maak Kans Op 15.000 Punten met #TolunaTravel

Beste leden,

Ben jij al op vakantie geweest deze zomer? Of ga je nog op vakantie? Upload dan deze maand een foto van je vakantie (bijvoorbeeld: van het landschap , van een bekende bezienswaardigheid, van je picknick in het park, zelfs van je je Italiaanse oma’s prachtige huis!) en doe mee aan onze nieuwe Instagram en Twitter wedstrijd met #TolunaTravel. Er zullen zoals altijd twee winnaars worden geselecterd – één van Instagram en één van Twitter – die elk 15.000 punten zullen ontvangen aan prijzen.

Featured image

Meedoen? Doe dan het volgende:

  • Volg @Toluna op Instagram of Twitter, dit hangt af vanaf welk platform je mee wilt doen.
  • Selecteer je vakantie foto en upload het op Twitter of Instagram! Let op: vergeet niet de locatie waar de foto is gemaakt te vermelden in je post.
  • Tag je foto met de hashtag #TolunaTravel
  • Je moet @Toluna volgen op Twitter of Instagram (dit hangt af vanaf welk platform je mee wilt doen) om mee te kunnen doen met de wedstrijd.

Deze wedstrijd is exclusief op Twitter & Instagram. Plaats je foto tussen 1 t/m 31 augustus om mee te kunnen doen.

We zijn blij om de winnaars van de wedstrijd #TolunaPets2 aan te kondigen! Uit de honderden inzendingen zijn @davi411c (Instagram winnaar) en @silkywaytomars (Twitter winnaar) geselecteerd. Zij zullen elk 15.000 punten ontvangen. Gefeliciteerd!

pet s

Succes voor de gene die mee zullen doen met #TolunaTravel! We kijken uit naar jullie inzendingen.

Zie je snel op de website, Instagram of Twitter,

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 8 september 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

Tags:, , , , , , , , , ,

%d bloggers liken dit: