Ontvang nieuwe enquêtes per SMS!

Beste leden,

Wij hebben geweldig nieuws! Toluna zal binnen kort enquête uitnodigingen gaan sturen per SMS!

De nieuwe SMS enquête uitnodigingen zullen alleen worden gestuurd voor een geselecteerd aantal enquêtes die speciaal zijn geformatteerd voor mobiele telefoons. Zij zullen niet voor elke nieuwe enquête op Toluna verzonden worden!

Sans titre

Lijkt het jou interessant om een enquête uitnodiging per SMS te ontvangen? Vul simpelweg jouw mobiele telefoonnummer in op de hoofdpagina en je zal worden toegevoegd aan onze database voor mobiele enquête uitnodigingen. Wanneer je je aanmeldt voor SMS uitnodigingen en later toch van gedachten verandert, maak je dan geen zorgen . De service is ten alle tijde opzegbaar in jouw account instellingen.

Heb jij vragen voor ons over SMS enquête uitnodigen ? Neem dan contact met ons op of laat een reactie achter op dit onderwerp.

Tot snel!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: