Lees met Toluna en maak kans op 15,000 punten in #TolunaBooks!

Beste leden,

Ben jij een boekenwurm? Laat ons jouw favoriete boek zien of wat jij momenteel aan het lezen bent in onze nieuwste Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaBooks! Zoals gewoonlijk zullen er twee winnaars zijn die beide 15,000 punten winnen – een winnaar wordt selecteert via Instagram en de andere winnaar wordt geselecteerd via Twitter.

Instagram Toluna Books_EN

Om mee te doen, doe je het volgende :

  • Volg @Tolunaop Instagram of Twitter, afhankelijk van via welke jij deelneemt
  • Pak jouw favoriete boek erbij of wat jij op het moment aan het lezen bent!
  • Tag jouw foto met #TolunaBooks
  • Zowel op Twitter als op Instagram moet je @Toluna volgen om in aanmerking te komen voor de prijs

De wedstrijd is exclusief voor Twitter en Instagram. Je moet jouw foto posten tussen 1 Juni en 30 Juni om deel te nemen.

Met trots kondigen wij onze winnaars aan van de Mei Instagram wedstrijd #TolunaDinner!: @saretta1979 via Instagram en @LisbethGlud viaTwitter. Beide hebben 15,000 punten gewonnen! Gefeliciteerd!

instagram winner

twitter winner

Heel veel succes voor degenen die meedoen aan #TolunaBooks! Wij kijken uit naar jullie foto’s!

Tot snel op de website, Instagram of Twitter!

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 6 Juli 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: