Laat Toluna zien wat jij vanavond eet en win 15,000 punten in #TolunaDinner!

Beste leden,

Bereid jezelf voor om de chef in jou te laten zien op Toluna in onze nieuwste Instagram en Twitter wedstrijd: #TolunaDinner! Zoals gewoonlijk zullen er twee winnaars zijn die beide 15,000 punten winnen – een winnaar wordt selecteert via Instagram en de andere winnaar wordt geselecteerd via Twitter.

Instagram Toluna Dinner_EN

Om mee te doen, doe je het volgende :

  • Volg @Toluna op Instagram of Twitter, afhankelijk van via welke jij deelneemt
  • Laat ons zien wat jij vanavond eet! Deel jouw favoriete recepten, wat je momenteel aan het eten bent of wat jij graag zou willen eten!
  • Tag jouw foto met #TolunaDinner
  • Zowel op Twitter als op Instagram moet je @Toluna volgen om in aanmerking te komen voor de prijs

De wedstrijd is exclusief voor Twitter en Instagram. Je moet jouw foto posten tussen 1 Mei en 31 Mei om deel te nemen.

Met trots kondigen wij onze winnaars aan van de April Instagram wedstrijd #TolunaSeasons!: @quelladeimuffin via Instagram en @KatrienHero viaTwitter. Beide hebben 15,000 punten gewonnen! Gefeliciteerd!

instagram winner

Twitter winner

Heel veel succes voor degenen die meedoen aan #TolunaDinner! Wij kijken uit naar jullie foto’s!

Tot snel op de website, Instagram of Twitter!

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 5 Junil 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: