Deel wat jou gelukkig maakt met Toluna en win tot 10,000 punten!

Beste leden,

Wij hebben een special mededeling! Een van onze Toluna medewerkers van het kantoor in Timisoara, Roemenie, is bezig met een 10-weken lange fietstocht door Roemenie, Bulgarije, Turkije, Georgië, Armenië en Iran. Het thema van deze fietstocht is “blijdschap”. Tijdens deze fietstocht zullen mensen de mogelijkheid krijgen om hun reden voor geluk te beschrijven, dagen te kopen en om geld te doneren aan Silviu’s fietstocht. Het opgebrachte geld gaat naar een goed doel, namelijk naar een klein meisje met een hersentumor die een kans verdient om beter te worden. Wil jij Silviu zijn reis volgen? Klik dan hier.

Ter ere van Silviu zijn reis organiseren wij een speciale wedstrijd waarin jij tot aan 10,000 punten kunt winnen! Deelnemen is gemakkelijk: deel wat jouw gelukkig maakt in simpelweg 1 zin!

HAPPINESS_NL resized (3)

Hieronder kun je lezen hoe je kunt deelnemen aan de wedstrijd via Toluna.com, Facebook, Instagram, of Twitter van 13 April  t/m 27 April .

Op Toluna.com:

  • Neem deel in onze wedstrijd op de site door hier te klikken, en vertel ons wat jou gelukkig maakt – in 1 zin!
  • Iedere deelnemer ontvangt 100 punten. Hiernaast worden er willekeurig 3 leden uitgekozen die 1000 punten ontvangen.
  • Wereldwijd zullen wij 3 leden selecteren die een handgemaakte tekening/schets van Silviu zelf ontvangen, gezonden vanaf de plek waar hij op dat moment is!

Op Facebook:

  • Like onze Facebook pagina “Toluna NL en Belgie” en vertel ons onder onze #TolunaHappinessProject post wat jou gelukkig maakt – in 1 zin!
  • Er zullen willekeurig 3 leden uitgekozen worden die elk 5000 punten winnen!

Op Twitter en Instagram:

  • Als je meedoet via Twitter, volg @Toluna
  • Als je meedoet via Instagram, volg @Toluna
  • Plaats een foto van wat jou gelukkig maakt en tag deze foto met #TolunaHappinessProject
  • Een winnaar via Twitter en een winnaar via Instagram zullen beide 10,000 punten winnen!

Tot snel op de website, Facebook, Instagram of Twitter!

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 12 Mei 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: