Geniet van het veranderende weer en win 15,000 punten bij #TolunaSeasons!

Beste leden,

Of je nou van de lente of de herfst aan het genieten bent, neem een foto om van het moment te genieten en deel deze foto met Toluna! Doe mee aan onze nieuwe Instagram en Twitter foto wedstrijd: #TolunaSeasons! Zoals gewoonlijk zullen er twee winnaars zijn die beide 15,000 punten winnen – een winnaar wordt selecteert via Instagram en de andere winnaar wordt geselecteerd via Twitter.

Instagram Toluna Seasons_EN

Om mee te doen moet je het volgende doen:

  • Volg @Toluna op Instagram
  • Laat ons jouw favoriete deel van het seizoen zien: bijvoorbeeld bloeiende bloemen of gekleurde bladeren!
  • Tag jouw foto met #TolunaSeasons
  • Zowel op Twitter als op Instagram moet je @Toluna volgen om in aanmerking te komen voor de prijs

De wedstrijd is exclusief voor Twitter en Instagram. Je moet jouw foto posten tussen 1 April en 30 April om deel te nemen.

Met trots kondigen wij onze winnaars aan van de Maart Instagram wedstrijd #TolunaGo!: @lara_stre via Instagram en @narniadrenaline viaTwitter. Beide hebben 15,000 punten gewonnen! Gefeliciteerd!

instagram winner

Twitter winner

Heel veel succes voor degenen die meedoen aan #TolunaSeasons! Wij kijken uit naar jullie foto’s!

Tot snel op de website, Instagram of Twitter!

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 5 April 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: