Spam bij Toluna!!

Beste leden,

Jullie veiligheid is erg belangrijk voor ons. Terwijl wij maatregelen treffen om jullie persoonlijke informative te beschermen op Toluna.com, kunnen wij u niet beschermen tegen externe sites.

Recentelijk is het tot onze aandacht gebracht dat de website http://watch-tv-series.to/ bezig is met het promoten van neppe Toluna enquetes. De website beloofd een grote beloning in de vorm van geld voor het invullen van de enquete.

Graag herinneren wij u eraan dat Toluna u nooit zal vragen voor uw persoonlijke informatie buiten Toluna.com. Toluna zal u ook nooit vragen voor uw credit card gegevens of vragen voor een betaling voor het inschrijven op de website of om beloningen te bezorgen.

Als u ooit uw twijfel heeft gehad bij websites van onze partners, neemt u dan alstublieft op met het Toluna Team of neem direct contact met ons op via de website door te klikken op ‘contact’.

Tot snel op de website,

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: