Laat jouw Toluna creativiteit zien, en win 15,000 punten in #LoveToluna

Beste leden,

Laat je creativiteit en liefde vloeien voor Toluna in onze Instagram en Twitter wedstrijd: #LoveToluna! Zoals gewoonlijk zullen er twee winnaren zijn die beide 15,000 punten ontvangen – de ene winnaar zal geselecteerd worden op Instagram en de andere op Twitter.

lovetoluna

Om deelnemen doet u simpelweg het volgende:

  • Spel “Toluna” zo creatief mogelijk, alle materialen mogen gebruikt worden– je kunt het verven of je kunt het schrijven met snoepjes, wees zo creatief mogelijk! Als jij jouw creatie al hebt geplaatst op Instagram, moet je de foto opnieuw plaatsen.
  • Tag jouw foto met de hashtag #LoveToluna
  • Als je deelneemt via Twitter, volg @Toluna op twitter om jezelf verkiesbaar te stellen

Deze wedstrijd is exclusief op Instagram & Twitter beschikbaar. Je moet je foto uploaden tussen 1 Februari en 28 Februari om deel te nemen.

Met trots kondigen wij onze winnaars aan van de Januari Instagram wedstrijd #TolunaFit!: @ds_marti via Instagram, en @ciguenho via Twitter.

Beide hebben 15,000 punten gewonnen! Gefeliciteerd!

insta winner

twitter winner

Heel veel succes voor degenen die meedoen aan #LoveToluna!

Tot snel op de website, Instagram of Twitter!

Het Toluna Team

*Wedstrijd regels: de winnaars worden willekeurig geselecteerd op 5 Maart 2015 om 17.00 uur en moeten de regels van de wedstrijd hebben gevolgd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of moet bereid zijn om een account aan te maken om de beloofde punten te ontvangen. De punten zullen bijgeschreven worden op de accounts van de winaars binnen 5 dagen nadat de wedstrijd is afgelopen. De winnaars zullen geinformeerd worden op hun Instagram of Twitter account dat zij gewonnen hebben. De posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigned, bedreigend, intimiderend, lasterlijk, onwaar, misleidend of inbreukmakend is op andermans privacy. Toluna heeft het recht om alle posts te herzien en om bonus punten in te trekken bij elk lid die zich niet aan de regels houdt die hierboven genoemd zijn. 

%d bloggers liken dit: