Post jouw favoriete film op instagram en win 15.000 punten

Beste leden,

Heb je nieuwe films deze zomer gezien of een klassieker opnieuw bekeken? Deel jouw favoriete films met Toluna en je kunt 15,000 punten winnen in our Toluna Movies Instagram Wedstrijd!

instgram movies contest NL new (2)

Meedoen is simpel, het enige wat je hoeft te doen is:
• Volg @Toluna op Instagram
• Post een foto van jouw favoriete film
• Tag jouw foto met hashtag #TolunaMovies
• Zit je op Twitter? Je kunt ons jouw deelname ook tweeten! We zullen alle deelnamens retweeten @Toluna

De wedstrijden zijn exclusief voor Instagram & Twitter. Je moet je foto posten tussen 1 juli en 30 juli om mee te kunnen doen.
En we zijn trots om onze winnaar van #TolunaWorldCup: espana84 aan te kondigen, die 15.000 punten heeft gewonnen. Gefeliciteerd!

june winner

Succes aan alle deelnemers #TolunaMovies!

Tot snel op de site en Instagram,
Het Toluna Team

*Promotie regels: Winnaar wordt willekeurig gekozen rond 31 Juli 2014 5 uur ’s middags en moet de aanwijzingen volgen van de wedstrijd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of bereid zijn een te creëren om de punten te ontvangen. Punten worden gegeven aan de winnaars binnen 5 dagen na dat de wedstrijd is gesloten en zal direct worden geupload naar het account van de winnaar. De winnaar krijgt een notificatie op hun Instagram of Twitter deelname, nadat ze hebben gewonnen. Posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigend, bedreigend, beledigend, kwellend, lasterlijk, onjuist, misleidend of inbreuk maken op iemands privacy. Toluna behoudt zich het recht om alle post te herzien voor inhoud, and bonuspunten in te houden van elke gebruiker die de voorgenoemde regels overtreedt.

%d bloggers liken dit: