Toluna WK instagram wedstrijd

Beste leden,

Een bedankje aan al onze leden die hun culinaire kunsten hebben laten zien in de #TolunaTopChef wedstrijd. De winnaar was @Valentinaterzo, en hier volgt de winnende foto. Gefeliciteerd!

Instagram winner topchef (2)

We zijn verheugd om onze nieuwe wereldwijde wedstrijd aan te kondigen: #TolunaWorldCup. Steun jouw favoriete land of team en je kunt 15.000 punten winnen!

Om te kwalificeren*:
• -Volg @Toluna op Instagram
• -Post een foto van jouw beste recept, een maaltijd of van hetgeen dat je aan het koken bent.
• -Tag jouw foto met hashtag #TolunaTopChef
• Je kunt ons jouw deelname ook Tweeten! Wij zullen alle deelnames retweeten @Toluna .
Deze wedstrijd is exclusief voor Twitter & Instagram. Alle deelnames kunnen gepost worden tussen 2 juni en 30 juni 2014.

Succes aan alle deelnemers!

Het Toluna Team

*Promotie regels: Winnaar wordt willekeurig gekozen rond 30 juni 2014 5 uur ’s middags en moet de aanwijzingen volgen van de wedstrijd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of bereid zijn een te creëren om de punten te ontvangen. Punten worden gegeven aan de winnaars binnen 5 dagen na dat de wedstrijd is gesloten en zal direct worden geupload naar het account van de winnaar. De winnaar krijgt een notificatie op hun Instagram of Twitter deelname, nadat ze hebben gewonnen. Posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigend, bedreigend, beledigend, kwellend, lasterlijk, onjuist, misleidend of inbreuk maken op iemands privacy. Toluna behoudt zich het recht om alle post te herzien voor inhoud, and bonuspunten in te houden van elke gebruiker die de voorgenoemde regels overtreedt.

%d bloggers liken dit: