Ben jij Toluna’s Topchef?

Beste leden,

Hartelijk dank aan iedereen die mee heeft gedaan aan de #TolunaSpring wedstrijd. We hadden meer dan 300 deelnemers en dit zijn de uiteindelijke winnaars:

@federicamoio
repost1

@vforvileda
repost2

@gonul_karakas
repost3

@danielapili56
repost4

In onze nieuwe wedstrijd kun je jouw kookkunsten laten zien met #TolunaTopChef

instagram NL

1 winnaar zal 15,000 punten ontvangen
Om te kwalificeren*:
• -Volg @Toluna op Instagram
• -Post een foto van jouw beste recept, een maaltijd of van hetgeen dat je aan het koken bent.
• -Tag jouw foto met hashtag #TolunaTopChef
• Je kunt ons jouw deelname ook Tweeten! Wij zullen alle deelnames retweeten @Toluna .

Deze wedstrijd is exclusief voor Twitter & Instagram. Alle deelnames kunnen gepost worden tussen 19 mei tot 31 mei 2014.

Succes aan alle deelnemers!

Het Toluna Team


*Promotie regels: Winnaar wordt willekeurig gekozen rond 3 juni 2014 5 uur ’s avonds en moet de aanwijzingen volgen van de wedstrijd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of bereid zijn een te creëren om de punten te ontvangen. Punten worden gegeven aan de winnaars binnen 5 dagen na dat de wedstrijd is gesloten en zal direct worden geupload naar het account van de winnaar. De winnaar krijgt een notificatie op hun Instagram of Twitter deelname, nadat ze hebben gewonnen. Posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigend, bedreigend, beledigend, kwellend, lasterlijk, onjuist, misleidend of inbreuk maken op iemands privacy. Toluna behoudt zich het recht om alle post te herzien voor inhoud, and bonuspunten in te houden van elke gebruiker die de voorgenoemde regels overtreedt.

%d bloggers liken dit: