Welkom bij ons nieuwe Enquêtecentrum!

Beste leden,

We zijn erg blij om het nieuwe enquêtecentrum aan jullie te presenteren! Scroll door alle nieuwste en beste enquêtes met een mooie, visueel verbeterde navigatie. Nu in jouw Enquêtecentrum: bekijk jouw huidige punten balans, update je Profielonderzoeken om nog meer enquêtes te vinden speciaal voor jou, en ga direct vanuit hier naar de Beloningspagina om jouw zuurverdiende punten uit te geven!

surveycenter blog

Het is nu ook makkelijker dan ooit om je profiel up-to-date te houden. Update ontbrekende gegevens van jouw profiel direct vanuit het Enquêtecentrum of op onze gloednieuwe Profielonderzoeken pagina. Hou ook bij welke enquêtes je al hebt voltooid met het nieuwe gebruikersvriendelijke ontwerp.

Profile surveys screenshot (2)

Laat ons weten wat je vindt! Geef jouw mening over deze nieuwe update hier. We hopen dat je net zoveel van deze verbeteringen geniet als ons.

Tot snel op de site,
Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: