Verdien nu punten voor enquêtes waar je niet voor gekwalificeerd bent!

Beste Leden,

Toluna is een nieuwe feature voor jullie aan het testen, waarmee je met punten beloond wordt voor elke enquête die je neemt* – zelfs als je niet tot de doelgroep behoort! Deze nieuwe feature zorgt ervoor dat je beloond voor jouw tijd en participatie, zelf als je de enquête niet helemaal kon voltooien. Het is simpel, als je aan een enquête begint en je komt erachter dat je niet tot de doelgroep behoort, of de quota is vol, dan krijg je automatisch een bepaald aantal punten op je Toluna account.

trophy

Deze feature is gloednieuw op Toluna, en zit nog steeds in z’n beta-fase, en we begrijpen dat jullie misschien vragen hebben. We houden jullie op de hoogte van verbeteringen rondom deze optie, en we zijn blij om jullie nog een gelegenheid te brengen om punten te verdienen op Toluna!

Tot snel,

Het Toluna Team


*Bonuspunten worden toegekend voor selecteer enquêtes in onze database, en niet elke enquête waaraan je deelneemt is geschikt voor punten. Bonuspunten worden automatisch direct na deelname toegekend. Mocht je gekwalificeerd zijn voor een enquête, dan wordt de volledige beloning toegekend zoals de gewoonlijke procedures bij enquêtes en worden geen bonuspunten gegeven.

%d bloggers liken dit: