Laat jouw Doe-het-Zelf projecten zien en Win 15.000 punten!

Beste leden,

Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan aan de Toluna Boek Club Instagram Wedstrijd(#TolunaBookClub) en heeft gedeeld wat ze aan het lezen waren! De winnende foto kwam van Sekberryxo, die Inferno van Dan Brown aan het lezen was:

bookclubwinner

Mis jouw kans niet om 15.000 punten te winnen in onze nieuwste wedstrijd: #TolunaDIY
Laat ons jouw creativiteit zien en het je het gecreërd in de Doe Het Zelf (DIY) mode: huis aanpassing projecten, kunst en knutsel, kleding en accesoires enz.

DIY_instagram_NL

Om te kwalificeren*:
• -Volg @Toluna op Instagram
• -Maak een foto van jouw Doe Het Zelf DIY project: kleding, huis aanpassingen, kunst enz.
• -Tag jouw foto met hashtag #TolunaDIY
• -Voel je vrij om ook ons jouw deelname te tweeten ( @toluna ) !

Deze wedstrijd is exclusief op Instagram en Twitter. Je moet je foto posten tussen 2 April en 15 April tot 5 uur ‘s Middags. Succes aan alle deelnemers!
Het Toluna Team

*Promotie regels: Winnaar wordt willekeurig gekozen rond 18 April 2014 3 uur ’s middags and moet de aanwijzingen volgen van de wedstrijd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of bereid zijn een te creëren om de punten te ontvangen. Punten worden gegeven aan de winnaars binnen 5 dagen na dat de wedstrijd is gesloten en zal direct worden geupload naar het account van de winnaar. De winnaar krijgt een notificatie op hun Instagram of Twitter deelname, nadat ze hebben gewonnen. Posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigend, bedreigend, beledigend, kwellend, lasterlijk, onjuist, misleidend of inbreuk maken op iemands privacy. Toluna behoudt zich het recht om alle post te herzien voor inhoud, and bonuspunten in te houden van elke gebruiker die de voorgenoemde regels overtreedt.

%d bloggers liken dit: