Win 15.000 punten in de Toluna Boekclub Instagram Wedstrijd!

Beste leden!

Bedankje aan alle leden die hebben meegedaan aan de Toluna Luck Instagram Wedstrijd (#TolunaLuck) op Instagram! Check hieronder de winnende foto door smcarey7.

toluna-luck

Op naar onze nieuwe Instagram wedstrijd! Onze nieuwe wedstrijd wordt: #TolunaBookClub

Laat je inner boekenworm zien, en neem een photo van je favoriete boek of van jezelf, terwijl je je favo boek leest.

toluna book contest temp

Om mee te doen*:

• Volg @Toluna op Instagram
• Post een foto van jouw favoriete boek of van jezelf lezend
• Tag jouw foto met hashtag #TolunaBookClub
• Voel je vrij om jouw deelname ook te tweeten! We retweeten alle deelnames daar @Toluna

Deze wedstrijd is exclusief voor Instagram & Twitter. Jouw post moet worden gemaakt tussen 19 en 28 maart(tot 2 uur ’s middags). Succes aan alle deelnemers!

Het Toluna Team

*Promotie regels: Winnaar wordt willekeurig gekozen rond 31 maart om 3 uur ’s middags and moet de aanwijzingen volgen van de wedstrijd. Het lid moet een Toluna.com account hebben of bereid zijn een te creëren om de punten te ontvangen. Punten worden gegeven aan de winnaars binnen 5 dagen na dat de wedstrijd is gesloten en zal direct worden geupload naar het account van de winnaar. De winnaar krijgt een notificatie op hun Instagram of Twitter deelname, nadat ze hebben gewonnen. Posts mogen geen taal bevatten die obsceen, beledigend, bedreigend, beledigend, kwellend, lasterlijk, onjuist, misleidend of inbreuk maken op iemands privacy. Toluna behoudt zich het recht om alle post te herzien voor inhoud, and bonuspunten in te houden van elke gebruiker die de voorgenoemde regels overtreed.