Tutorial – Hoe kunt u punten verdienen door goede inhoud te plaatsen op Toluna

Beste Leden,

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al weten, geeft Toluna elke dag paar keer een punten bonus weg per dag voor Polls, Onderwerpen, Top of Flops en Battles van goede kwaliteit! Voor meer informatie over de bonussen klik hier.

U kunt 100, 500 of 1000 punten krijgen voor iedere vorm van inhoud die u creërt.

Hier wat tips van TolunaEenheid voor het creëeren van inhoud om die extra punten te verdienen!

– Plaats een afbeelding: Alleen al op google.nl vind je genoeg plaatjes van goede kwaliteit. Zorg er wel even voor dat je plaatje een match is met wat je creërt. Of wees een creatief, en maak zelf foto’s!

Image

– Check je grammatica en of de spelling juist is: Posts zien er net wat mooier uit als ze goed geformuleerd zijn

– Nieuwe thema’s en onderwerpen: In de ochtend een interessant nieuwtje gevonden in het nieuws? Nieuwsgierig de mening van anderen over bepaalde onderwerpen? Creër een Poll, Onderwerp, Top of Flop of Battle, en bespreek dit met andere leden. Toluna is altijd opzoek naar leuke, interessante en nuttige discussies op de website!

– Praat met anderen leden! : Hebben andere leden gestemd of gereageerd op je onderwerp? Reageer hier op door even een bedankje te sturen, of reageer op hun reactie om de discussie levendig te houden! Des te meer jullie deelnemen, des te beter!

Wij geven ook punten voor meningen op Toluna dus schroom niet om uw mening te delen met de andere leden of uw mening te verdedigen!

We hopen dat we jullie hiermee hebben geholpen! We kijken er naar uit jullie interessante Topics etc te lezen!

Tot snel op de website!

%d bloggers liken dit: