Sinterkleurwedstrijd!

Beste leden,

Omdat het binnenkort uiteraard weer 5 december is, willen we uiteraard met jullie Sinterklaas vieren hier op de site! Hiervoor hebben we een kleine wedstrijd bedacht, waarbij we natuurlijk met punten kunnen rondstrooien. Het idee is als volgt; vanaf zaterdag (a.s., 29 nov.) tot donderdag (5 december) kunnen jullie allemaal een foto van jullie allermooiste sinterklaastekeningen insturen (of die van jullie kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, etc.), waarna de mooiste tekeningen een prijs winnen.

Foto’s of scans insturen kan naar nlfeedback@toluna.com. We zullen afhankelijk van het aantal inzendingen een selectie maken, waarna jullie op 5 december op de site via een poll kunnen stemmen op de tekening die jullie het allermooiste vinden.

sinterkleurwedstrijd

De winnaar krijgt 8000 punten, gevolgd door 3000 punten voor de nummer 2, en 2000 punten voor de nummer 3. Daarnaast krijgt deze top drie elk ook nog een (virtuele) giftie.

Dus slijp jullie kleurpotloden, haal je mooiste papier of kleurplaat tevoorschijn, en wie weet wint jouw tekening wel onze Toluna Sinterkleurwedstrijd!

%d bloggers liken dit: