Instagram Herfst Wedstrijd!

Beste leden!

We hebben weer een nieuwe wedstrijd voor Instagram; de Herfst Wedstrijd! Wat is jullie favoriete ding aan de herfst? Doe mee en win misschien wel 10,000 punten!

 

fall

 

Om mee te doen*:

  1. Je moet @Toluna volgen op Instagram
  2. Je moet een foto plaatsen met je Instagram account, gerelateerd aan de herfst
  3. Je moet je foto taggen met de hashtag #Tolunafall.

 

Deze wedstrijd is alleen op Instagram. Je post moet tussen 1 en 15 November (20.00 uur) geplaatst worden.

 

Daarnaast willen we ook de winnaar van onze vorige instagram wedstrijd feliciteren, dit is namelijk bookdrinker! We hebben veel reacties ontvangen voor de Halloween actie, maar bookdrinker stak er boven uit.

 

Veel geluk aan alle deelnemers!

Met vriendelijke groet,

Het Toluna Team

 

*RegelsWinnaars worden willekeurig geselecteerd op 15 november om 21.00 uur, en moeten de aanwijzingen van de wedstrijd volgen. Het lid moet een Toluna account hebben, of bereid zijn een Toluna account te maken om de punten te kunnen ontvangen. Punten worden overgemaakt op maandag 18 november rond 23.00 uur, direct naar de gebruikersaccounts. Winnaars zullen op hun Instagram te horen krijgen dat ze hebben gewonnen. Posts mogen geen taal of beelden hebben die obsceen, beledigend, bedreigend of in welke manier dan ook aanstootgevend zijn. Toluna behoudt het recht om alle deelnames te controleren, en punten te weerhouden van leden die niet voldoen aan de voorwaarden.

%d bloggers liken dit: