Vernieuwde Beloningen!

Beste leden,

We hebben goed nieuws! Dankzij jullie feedback kwamen we erachter dat veel leden het leuk zouden vinden als ze de beloningen sneller konden bestellen. Daarom hebben we de hoeveelheid punten verlaagd, zodat deze sneller toegankelijk zijn!

Wat dit betekent is dat de onderstaande bonnen twee keer zo snel te behalen zijn, namelijk al vanaf 20,000 punten.

BOL.com – Dé webwinkel van Nederland, de perfecte plek voor elektronische producten, films, muziek, boeken, games en mobiele telefoons. Er zijn letterlijk duizenden producten! Voor 20,000 punten krijg je een online waardebon (e-code) die 5 euro waard is op de bol.com website. Levering gebeurt binnen 4 weken.

bol-com

 

 

 

 

WOW HD – WOW is een online elektronika winkel voor je elektronische wensen, zowel games als CD’s en DVD’s! Je kan 20,000 punten omruilen voor een digitale waardebon (e-code) t.w.v. 5 euro. Levering gebeurt binnen 4 weken.

wow_hd_logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douglas – Een van de bekendste, zo niet dé bekendste parfumerie van Nederland. Of je nou op zoek bent naar parfum, make-up, of aftershave; met deze fysieke waardebon kun je hier altijd terecht. Levering gebeurt binnen  4 weken, voor meer info: www.douglas.nl

Douglas_Logo

 

 

 

 

 

Kijkshop – Bij kijkshop kun je voor allerlei producten terecht, van frituurs tot sieraden, van parfums tot telefoons, en van scheerapparaten tot stofzuigers.  Levering gebeurt binnen 4 weken, en voor 20,000 punten krijg je een online tegoedbon (e-code) t.w.v. 5 euro.  Voor meer info: www.kijkshop.nl

kijkshop

 

 

 

 

 

 

Nationale tijdschriften – Shop online met een cadeaubon van 5 euro voor 20,000 punten. Bestel de laatste tijdschriftsabonnementen voor uzelf of als cadeau voor iemand anders op: www.nationaletijdschriftenbon.nl

nationaletijdschriften

 

 

 

 

 

Decathlon / SPOREKA – Deze fysieke waardebon kun je gebruiken bij alle winkels van de Oxylane keten in Europa, waaronder dus Decathlon, Fonista en Chullanka. Hier moet je zijn voor al je sportkleding, sportschoenen, reisuitrusting en meer. De waardebon is 10 euro waard, en kan worden besteld met 40,000 punten. Levering gebeurt binnen 4 weken.

decathlon1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VVV Irischeque – Een van de bekendste en populairste waardebonnen in Nederland; de Irischeque wordt geaccepteerd bij meer dan 23.000 acceptatiepunten, waaronder ruim 55 landelijke winkelketens, (attractie)parken, restaurants, musea etc. Voorbeelden zijn de V&D, HEMA, Oil & Vinegar, Praxis, Intertoys, Humphreys, Bever, etc. De bon kost 80,000 punten en is 20 euro waard, je kan de bon zelfs online gebruiken! Voor meer info; www.vvvcadeaubon.nl

VVVirischeque

 

 

 

 

 

We hopen dat jullie genieten van deze toevoegingen aan het Beloningscentrum, tegen de nieuwe (betaalbare) prijzen!

Tot snel op de site!

Met vriendelijke groet,

Het Toluna Team

2 Reacties op “Vernieuwde Beloningen!”

  1. Elly Moskie zegt :

    Heel fijn dat jullie de beloningen sneller bereikbaar gaan stellen, MAAR………. ik vind het een hele slechte zaak dat je voor bijv. de VVV Iris cheques 20.000 punten meer moet verdienen dan zoals het was! Ik was aan het sparen voor €40,– Iris cheques. Daarvoor moest ik 140.000 punten hebben. Ik heb er op dit moment 122.085, dus hoefde er nog maar 17.915. Nu kan ik voor 80.000 punten een VVV Irischeque van €20,– krijgen. Om mijn €40,– Iris cheques te kunnen bemachtigen moet ik nu opeens 160.000 punten verzamelen. Dus 20.000 meer.Voor de tijd die wij aan deze enquêtes besteden is het een lachertje dat jullie mij blij maken met een dode mus!

  2. Toluna zegt :

    Hallo elly,

    We hebben je hierover bericht via de helpdesk; als het goed is kost de VVV irischeque van 40 euro nog gewoon 140,000 punten! Mvg, Toluna

%d bloggers liken dit: