Goed Nieuws! Versnelde levering van punten voor enquêtes!

Beste Leden,

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we vanaf nu een bezorgtijd van 24 uur voor enquête-punten kunnen handhaven!

Voorgaand moest u vaak enkele weken wachten om punten te ontvangen. Vanaf nu worden deze echter binnen 24 uur na (succesvolle) voltooiing van een enquête geleverd. We hopen dat dit motiveert om aan meer enquêtes mee te doen, alsmede dat dit ervoor zorgt dat jullie sneller beloningen kunnen inwisselen!

24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor sommige special enquêtes moeten we echter eerst de resultaten analyseren met onze clienten, waardoor een leveringstijd van 24 uur niet mogelijk is. Enquêtes met 8000 punten of meer zijn ook niet inbegrepen in deze nieuwe actie. Maar voor de rest komt het erop neer dat de punten een stuk sneller binnen komen!

Mocht je vragen hebben, of je willen uitschrijven, aarzel dan a.u.b. niet om hier contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Toluna Team

%d bloggers liken dit: