Nieuwe actie; Spotlight!

Hallo leden!                                                        Afbeelding

Volgende week beginnen we met een nieuwe nieuwe actie; de gemeenschaps Spotlight. Hier proberen we om de leden van Toluna dichter bij elkaar te brengen door extra nadruk te leggen op de dingen die op Toluna post. U hoort het goed, UW meningen, polls, top-of-flops en battles staan elke week vooraan.

Het Toluna team zal zoeken naar leden en posts die de aandacht van de gemeenschap getrokken hebben. We delen die informatie met iedereen en nodigen iedereen uit om mee te doen en de resultaten te bekijken. Uiteraard zal speciale nadruk worden gelegd op het lid die de content gemaakt heeft: dit ‘Bekende Lid’ zal 5000 Toluna punten als beloning krijgen!

Zorg ervoor dat we je post niet missen en voeg die toe aan ons topic hier: http://nl.toluna.com/opinions/1570188/Nieuwe_actie%3b_Spotlight! . Als u wordt geselecteerd nemen we contact met u op, zodat al uw volgens en vrienden weten dat u een Bekend Lid bent.

We kijken uit naar alle nieuwe interessante en creatieve topic waarmee jullie komen en kunnen niet wachten om die met de hele gemeenschap te delen!

Tot snel,

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: