Toluna’s Header krijgt een nieuwe look!

cropped-toluna_logo.png

Beste Leden,

Jullie hebben misschien gemerkt dat de header op Toluna.com vanmiddag een redesign heeft gekregen. Het doel van deze tweak was om de navigatie op de site voor de gebruikers gemakkelijker te maken; we zetten enquêtes voortaan in het midden, zodat deze gemakkelijk te vinden zijn.  Vanaf nu is er dus de nieuwe header, met onder ‘Enquêtes’ de submenus ‘Enquêtecentrum’, ‘Profielonderzoeken’ en ‘Gesponsorde content’ (Quick Votes en Toluna Quick Surveys).

blogNL1Al uw account informatie is nu te vinden in de lijst van de drop-down optie onder uw gebruikersnaam:

blogNL2

We hopen dat jullie van deze veranderingen genieten en we kijken uit naar continue verbetering van andere functies op Toluna.  Aarzel  niet om eventuele opmerkingen of vragen achter te laten in het opmerkingenveld hieronder.

Tot ziens op de site,

Toluna Team

%d bloggers liken dit: