Update Toluna – Versie 3.0

Beste leden,

Misschien hebben jullie recentelijk wat nieuwe aanpassingen op Toluna gezien. In onze laatste update hebben we wat coole nieuwe opties op bestaande toepassingen toegevoegd en wat belangrijke foutjes op de website gerepareerd.

Wat is er nieuw:

-We hebben gave statistieken ontwikkeld om je polls echt tot leven te brengen. Deze statistieken bieden grafische representaties om je te assisteren bij het analyseren van de antwoorden die mensen je hebben gegeven! Probeer het vandaag eens uit door op het icoontje op de opties balk te klikken (links onderin) wanneer je je in de Ontdek omgeving van een poll, battle of top of flop bevindt, of op de Statistieken knop wanneer je je op de specifieke pagina van de content bevindt.

blog 12

              -Je kunt nu je polls, top of flop of battle aan je blog of website toevoegen! Het is snel en gemakkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is op het ‘+’ icoon linksonderin te klikken en de instructies te volgen om professionele Toluna polls aan je eigen pagina toe te voegen.

 blog 3.4

                – Site notificaties zijn nu beter zichtbaar en we hebben de notificaties uitgebreid om je meer up to date te houden over wie er op al je content stemt en al het belangrijke Toluna nieuws. Klik op het oranje vakje bovenaan de pagina zoals je hieronder kunt zien.

blog 5

Twijfel niet en neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. We kijken er naar uit om je feedback te horen en hopelijk kun je deze nieuwe opties goed gebruiken.

Tot snel op de site!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: