Beste Leden,

Wij ondervinden momenteel technische problemen met de aanmelding voor testproducten. Alhowel je je kunt aanmelden voor de testproducten, komt er zoals gewoonlijk een scherm in beeld met een bericht dat zegt dat je zojuist 30 punten hebt verdient. Helaas is dit niet het geval omdat er geen punten worden gegeven voor de aanmelding. Indien u wordt geselecteerd mag u wel gewoon het product dat  heeft ontvangen houden.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak en ons IT-team werkt momenteel hard om dit problem op te lossen.

Nogmaals, de registratie wordt niet belemmerd door dit probleem en we hopen dat u snel een van onze producten mag uitproberen!

Tot snel op de site,

Het Toluna Team

2 Reacties op “”

  1. mario schils zegt :

    hallo TOLUNA,
    het is nu 7 okt 2012 ,en er is geen vebinding te krijgen met toluna .uw bericht hierboven is van 27 09 2012

  2. bram111111 zegt :

    Geweldig toluna, maar kom op, ik ook als leek op het gebied van computers vindt het raar dat een IT team er nu al vanaf 27 september mee bezig is en het nog niet is opgelost. Het is inmiddels toch echt 8 oktober. Lijkt me dan toch dat na 11 dagen ‘hard’ werk het technische probleem moet zijn opgelost. Mij kun je in ieder geval niet meer wijs maken dat het IT team druk is met dit fenomeen. Het is geen groot probleem maar het is natuurlijk wel raar dat het nog steeds niet is opgelost.
    M.v.g Bram111111

%d bloggers liken dit: