Onthulling van nieuwe opties: Battle en Top of Flop

Hey iedereen!

We willen jullie graag een snelle update geven over de 2 nieuwe opties die we recentelijk op Toluna hebben geinstalleerd samen met wat prestatie en vertalingsverbeteringen.

Battle:

Met een Battle kun je 2 foto’s uploaden en de gemeenschap laten besluiten aan welke ze de voorkeur geven. Dus als je wilt kiezen tussen twee desserts om naar eenf eestje mee te nemen, welke schoenen er gaaf uit zien of je wilt zien of de gemeenschap de voorkeur geeft aan Naomi Kromowidjojo of Marianne Vos (om het Olympische thema aan te houden) dan is dit de perfecte optie voor jou!

Image

Top of Flop:

Bij een Top of Flop is het een soortgelijk verhaal, maar hier upload je een foto en krijg je direct te zien wat de gemeenschap vindt. Ze geven je een duim omhoog (top) of omlaag (flop) om aan te geven of ze het onderwerp en/of foto leuk vinden of niet – een bekend restaurant, reisbestemming, wereldleider of dat jurkje dat je zag maar niet zeker weet of je hem wilt kopen of niet- en je krijgt direct antwoord op je vraag.
Image

Beide opties zijn al een tijdje beschikbaar voor de mobiele app (twijfel niet om ze hier te bekijken: iPhone/iPad en Android) dus je kunt ‘on the go’ je vragen beantwoord krijgen.

We hopen dat je veel plezier aan deze opties zult beleven en we kijken er naar uit om je nog meer leuks te brengen in de toekomst.

We zien je snel weer op de site,

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: