Toluna Captcha codes

Beste Leden,

Het is jullie misschien al opgevallen maar bij sommige enquêtes moet je een Captcha code invullen voordat deze begonnen of afgesloten kan worden. De Captcha code bestaat uit twee woorden en heeft als doel om fraude door software en bots tegen te gaan.

Helaas blijkt het voor veel mensen dat deze code moeilijk te lezen is. Wij verontschuldigen ons voor dit probleem en werken al aan een oplossing. Dit kan enige tijd duren omdat wij alle cases van alle landen moeten verzamelen en insturen naar ons IT team. Tot die tijd kunt u de audio optie gebruiken om de letters te beluisteren of de code verversen door de (draaiende) pijltjes te gebruiken.

Bekijk ook ons Gifties programma, de Gifties met de sterren kunnen echt worden! Wie weet win jij wel een vliegreis of een dagje Efteling!

Met Vriendelijke Groeten,

Toluna Team Nederland

2 Reacties op “Toluna Captcha codes”

  1. l.g. bea nicolaije-smit zegt :

    goede avond u heeft een mooie&begrijpelijke website gemaakt voor iedereen die bij toluna mee doet provisiaat bravo ga zo door toluna nederland u onderzoeken in vullen vind ik geweldig&leuk om te doen. verder heb ik een paar vragen ik wil meedoen aan de lotterij en wil op mijn punten die ik heb aan de lotterij besteden hoe veel loten zijn dat ik weet het niet ben er niet bekend mee.dit word mijn eerste lotterij en ik heb niets gezien in de schenken artikkel die ik leuk vind dus daar om de lotterij dat wil ik automatchi aan mee doen als het kan ik dank u wel . de groeten van l.g.nicolaije-smit hoe lang duurt die lotterij nog.

  2. Toluna zegt :

    Beste mevr. Smit, Hartstikke bedankt voor de feedback, we zijn blij dat u tevreden bent op onze website. Wat betreft de loterij kaartjes, deze kunt onder beloningen aanschaffen. De loterijen zijn maandelijks en de uitslagen worden gewoonlijke de eerste of 2e week van iedere maand bekend gemaakt. Groetjes, Toluna

%d bloggers liken dit: