De eerste Gifties winnaars!

Beste leden,

De meeste van jullie is het natuurlijk wel opgevallen dat we sinds ruim een week geleden het Gifties project hebben geintroduceerd. Het Gifties project blijkt vooralsnog een groot plezier voor onze leden en we hebben daarom ook veel positieve feedback mogen ontvangen. Wij zijn jullie erg dankbaar voor alle feedback. Inmiddels hebben we 4 Gifties echt zien worden.

Wat zijn Gifties?
Gifties is het nieuwste beloningsprogramma van Toluna dat virtuele cadeaus in echte cadeaus veranderd. Kies uit onze leuke selectie van Gifties en stuur ze naar een vriend, of zelfs naar jezelf. Daarna kunt u klikken om te zien of uw Giftie echt is geworden. Bijvoorbeeld, als u een zonnebril naar een vriend(in) stuurt, maakt hij/zij kans om een echte RayBan zonnebril thuisgestuurd te krijgen!

Image

 

Deze week zijn er dus 4 gelukkige winnaars gevallen en wij willen deze winnaars feliciteren met hun gewonnen prijs en hopen dat zij er veel plezier van zullen beleven!

De volgende leden hebben een Giftie echt zien worden;

Morgan Parfum;

Amby88
Raffaellalovesyou
manima1

Mango Horloge

chefjan

Wij hopen snel nog veel meer mensen blij te kunnen maken met een echt cadeau! Geef of koop zelf ook een Giftie en misschien hoort u binnenkort ook tot onze gelukkige winnaars!

Tot snel op Toluna!

%d bloggers liken dit: